Екип

Математика

Васил Василев

Бивш състезател по математика, финалист от Intel ISEF’2015, САЩ и EUCYS’2014, Варшава, подготвял някои от най-добрите състезатели по математика по класове, работил в Центъра за анализи и управление на рискове, асистент във Факултета по математика и информатика на СУ.

Александър Иванов

Двукратен медалист от Международната олимпиада. Дългогодишен лектор в подготовките на националния отбор, водил лекции и на националния отбор на САЩ. Автор на над 250 задачи, давани на национални и международни състезания. Дългогодишен асистент във ФМИ на СУ.

Петър Гайдаров

Бивш състезател, медалист от БОМ. Финалист от Intel ISEF и от Research Science Institute на MIT, завършил Кеймбридж. Работил в хедж фонд World Quant.

Информатика

Петър Петров

Старши програмист в Ocado, с над 10 годишен опит. Носител на награда „Джон Атанасов“. Ръководител на младежките национални отбори по роботика и информатика, член на националната комисия по информатика.

Илиян Йорданов

Бивш състезател по математика и информатика и национал. Автор на задачи за състезания по информатика. Член на националната комисия по информатика и ръководотел на националния отбор. Дългогодишен асистент във ФМИ на СУ.

Марин Шаламанов

Бивш състезател по математика и информатика. Носител на награда „Джон Атанасов“, участник в Intel ISEF, EUCYS. Работил в Google и SAP.